Cautare

3614 de rezultate pentru "clasament de fotbal dolj juniori" (3.26 secunde)
Firmele doljene cad ca într-un joc de domino, rapuse de incapacitatea de plata. Autoritatile confirma ca în ultima parte a anului au fost înregistrate cele mai multe cereri de intrare în faliment.
Evazionistii depistati de Fisc anul trecut au creat un prejudiciu de 70 de milioane de lei, dar pana acum organele de cercetare nu au trimis nici un afacerist in judecata.
Fosta sefa a Serviciului de Control Fiscal din cadrul DGFP Dolj va trebui sa dea explicatii in fata judecatorilor pentru inca o returnare ilegala de TVA.
Inspectorii ITM Dolj au descoperit ca angajatorii invoca verbal criza financiara pentru a motiva neregulile pricinuite angajatilor.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009.
Executivul a decis saptamana trecuta sa "taie" peste 53 de milioane de lei din sumele defalcate din TVA acordate bugetelor locale doljene.
Executivul a decis saptamana trecuta sa "taie" peste 53 de milioane de lei din sumele defalcate din TVA acordate bugetelor locale doljene.
Finantele doljene si Garda Financiara sunt "incurcate" de traficul cu cereale, pentru care nu se platesc impozite si taxe. ... Noul ministru le-ar fi cerut directiilor judetene de finante sa exprime problemele reale cu care se confrunta oamenii legii in aplicarea actualelor acte normative.
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Industria a detinut ponderea cea mai mare, iar mijloacele de transport au fost "motorul"
Fenomenul desertificarii care s-a instalat de mai multi ani in sudul tarii afecteaza serios agricultura din judetul Dolj, domeniu important nu doar in economia judetului, dar si a regiunii.
Tribunalul Dolj a emis ieri un mandat de arestare preventiva pentru 15 zile pe numele lui Nicolae Suleapa, socrul unui politist din cadrul Serviciului de Operatiuni Speciale Dolj, cercetat pentru trafic de influenta dupa ce a cerut 4.000 de euro unui bailestean pentru a-i pune o pila la o scoala de subofiteri.
In urma infrangerii suferite de FCSB pe terenul Rapidului, Gigi Becali si-a anuntat retragerea din fotbal. ... FCSB ramane pe locul al treilea in clasament, cu 37 de puncte, in timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte. "E ultima conferinta de presa.
Afirmatia apartine viceprimarului liberal Mircea Razvan Cristea, care este nemultumit de performantele sportive obtinute de judetul nostru, comparativ cu alte zone din tara.
Vremea nefavorabila de la sfarsitul saptamanii trecute a pus bete in roate Primariei Craiova in continuarea campaniei "Punem oameni si lucruri in miscare".
Rezultatele bune in materie de juniori nu contenesc sa apara, iar asta ne demonstreaza inca o data ca regiunea Oltenia are resurse nelimitate in materie de fotbal. Ultima isprava a inregistrat-o grupa de copii nascuti in 2000 a AS "Casa Bogdan"
Presedintele echipei Pandurii, Marin Condescu, vrea ca Petre Grigoras si compania sa se lupte pentru primele sase locuri in sezonul viitor Oficialii formatiei Pandurii Targu Jiu s-au saturat de mediocritate si si-au propus sa ridice stacheta pentru sezonul viitor din Liga I.
Printre refugiati sunt si mii de copii, care incearca sa-si continue studiile si activitatile scolare la noi in tara. O intreaga echipa de fotbal, de juniori, din orasul Harkov, a ajuns la sfarsitul saptamanii trecute in Calimanesti, judetul Valcea.
Tudor Gheorghe, autorul unuia dintre imnurile Universitatii, a afirmat ca numai prin readucerea la varful clubului a unora care au fost "sufletul" Craiovei Maxima nu se poate reedita performanta, ci trebuie pornit de jos, de la lot.- La Stiinta a revenit o parte a "Craiovei Maxima" - Ticleanu, Lung, Geolgau si Stroe.
google-analytics.com